Wij leveren kwalitatieve installaties

En MULTIBETON Vloerverwarming

Zomer Sale: Airco aanbiedingen

Onze diensten: Koper & Zinkwerk

Een zinken goot of dak, een met zink beklede erker of dakkapel. Het is niet alleen functioneel, maar het geeft ook een mooie uitstraling aan uw woning. Het verwerken hiervan is ambachtelijk en vereist vakmanschap. Zink kent een aantrekkelijke levensduur en kwaliteit. Ook kan een eventuele lekkage gemakkelijk verholpen worden. Denk hierbij aan schade door een vallende dakpan of tak. Dit in tegenstelling tot een kunststof goot die vaak geheel vervangen moet worden.

Zinken dakgoten

Dakgoten en afvoerpijpen in zink zijn de meeste voorkomende. Zink is als materiaal erg weersbestendig, duurzaam en makkelijk in herstel. Het spreekt dus voor zich dat zink de meest voor de hand liggende keuze is als je prijs/kwaliteit bekijkt.

Zinken afdekkers

Een zinken deklijst met kraal, veelal afgekort tot zinken kraal, wordt meestal toegepast als sierlijke afdeklijst op een dakrand, een stenen muur of een schutting. De zinken kraal wordt zo geplaatst dat de ronde kraal zichtbaar blijft vanaf de grond en zo een mooie afwerking vormt van de zinken deklijst.

Koperen dakgoten

Kies je voor dakgoten in koper aan je woning? Dan kies je voor stijl en een bijzonder goeie afwerking. Koper is net zoals zink een uitstekend materiaal voor je dakgoten en afvoerpijpen. Koper is weliswaar duurder als grondstof, maar kan je woning dat extra cachet geven.