Wij leveren kwalitatieve installaties

En MULTIBETON Vloerverwarming

Zomer Sale: Airco aanbiedingen

Onze diensten: Loodgieter

Waterleiding, riolering en sanitaire installaties zijn zo vanzelfsprekend dat bij het loodgieterswerk niet vaak wordt stilgestaan. Toch maakt ieder huishouden, bedrijf of instelling gebruik van een loodgieter wanneer iets niet meer naar behoren werkt, voor onderhoud of wanneer er verbouwd of nieuw gebouwd gaat worden.

Waterinstallatie

Wanneer je nieuwe waterleidingen wilt aanleggen in een nieuwbouw woning, of huidige leidingen wilt uitbreiden of omleggen, je kunt altijd bij ons terecht. Ons geschoolde personeel kan een deskundig advies geven over de mogelijkheden om vervolgens alle leidingen professioneel aan te leggen. Denk hierbij aan het aanleggen van een vorstvrije buitenkraan tot het installeren van een volledige waterinstallatie in je woning.

Voor het aan- of verleggen van waterleidingen worden er steeds meer kunststof leidingsystemen gebruikt. Deze duurzame leidingen hebben een lange levensduur en zijn bovendien eenvoudiger te installeren in je woning.

Sanitair

Sanitair aanbrengen in badkamer, douche, toilet? Reparatie, onderhoud of nieuwbouw? Ook bij renovatie of verbouwing. Voor particulieren en bedrijven.


Voor het monteren/aanleggen van sanitaire voorzieningen in uw woonhuis, op kantoor of in uw bedrijfshal: Wij hebben de technische kennis en ervaring in huis om dit voor u te regelen. Voor particulieren en bedrijven verzorgen wij de aanleg en installatie van sanitaire voorzieningen.

Riolering

Zowel voor het aanleggen van een rioleringssysteem tot het onderhouden hiervan kun je bij ons terecht. Wanneer je een nieuwbouwproject aan het realiseren bent kan er een volledig nieuwe riolering worden aangelegd. We helpen jou of je aannemer graag met het ontwerpen en aanleggen van nieuwe rioleringssystemen.

Wanneer je woning wordt gerenoveerd kan het ook nodig zijn de riolering aan te passen. Sterk verouderde riolering kan lekkage en andere problemen veroorzaken, het kan daarom verstandig zijn om toekomstige problemen te voorkomen met het vervangen van de oude riolering. Wanneer je twijfelt over de kwaliteit van je huidige riolering komen wij graag bij je langs om een inschatting te maken van de situatie.