Wij leveren kwalitatieve installaties

En MULTIBETON Vloerverwarming

Zomer Sale: Airco aanbiedingen

Onze diensten: Vloerverwarming
kwalitatief en energiebesparend!

WMQ Installaties is een importeur van MULTIBETON in Nederland. MULTIBETON is een pionier op het gebied van moderne vloerverwarming en vloerkoeling in grootschalige productie. MULTIBETON ontwikkelt en produceert zijn systemen in Duitsland. De productie staat onder constante controle en bewaking van onder ander het Duitse TUV keurmerk, Oostenrijks TGM en het Nederlandse KOMO.
De grondstof voor de MULTIBETON systeembuizen wordt behoedzaam, zorgvuldig en nauwkeurig verwerkt om een maximale aanpassing aan de dekvloer en een passende warmteoverdracht te garanderen. MULTIBETON biedt een constructieve materiaalgarantie op de systeembuizen.

ONS Advies: Wij gaan voor u aan de slag met het berekenen van uw warmteverlies en vloerverwarmingssysteem, op basis van modulair verleggen. Door de berekende energiebehoefte wordt de verlegging van de vloerverwarming bepaald. Op basis van de berekende MULTIBETON verleggingsmethodiek wordt het verlegplan op tekening volledig uitgewerkt.
Door de juiste verlegging en inbrenging van de energie ontstaat een gelijkmatige horizontale en verticale temperatuurgradiënt. Met als resultaat een hoger comfort en lagere energielasten.

Waarom MULTIBETON?

De materiaal kwaliteiten liggen hoger dan de normen. Laboratoriumtesten inzake warmte, koude, barsten, levensduur, slagvast en uitzetting geven verbazingwekkende resultaten. De MULTIBETON-systeemgarantie is 10 jaar en de materiaalgarantie van de MULTIBETON-buizen is net zo lang als de levensduur van het gebouw.

Toepasbaarheid

MULTIBETON systemen zijn toepasbaar in alle vormen van nieuwbouw en renovatie-projecten. Ook voor niet alle daagse projecten is MULTIBETON geschikt. Hierbij kunt u denken aan voetbalvelden, opritten, parkeerplekken, bedrijfshallen, start- en landingsbanen van vliegvelden, magazijnen, kerken, winkels en hangars.

Duurzaamheid

Doormiddel van het laagtemperatuur systeem met een aanvoertemperatuur van 40°C wordt de gewenste energiebehoefte nog steeds geleverd. Wat maakt dat MULTIBETON ook uitermate geschikt is voor duurzaamheidsprojecten.

Verlegmethode MULTIBETON

De verlegging van MULTIBETON vloerverwarming vindt plaats door middel van de zogenoemde warme verlegging. Tijdens het verleggen wordt door het rondpompen van warm water in de buis het materiaal verwerkbaar. De voordelen hiervan zijn dat tijdens het ombuigen de structuur van de buis zoveel mogelijk intact blijft en de vloerverwarmingsinstallatie gevuld wordt opgeleverd.
De vloerverwarmingsbuis MB 17 wordt in metalen clips gelegd, hierdoor is er geen wapeningsnet nodig voor de vloerverwarming. Door de metalen clips wordt tevens de berekende afstand tussen de leidingen gerealiseerd. De metalen clips met de vloerverwarmingsleidingen worden los op de vloer aangebracht, waardoor de vloerverwarming ook nog eens uitermate geschikt is voor zwevende dekvloeren.
De toegepaste buis wordt gefabriceerd van een PPR-granulaat, waardoor deze ruimschoots aan alle testen voldoet. De buis heeft een zuurstofdichtheid van kleiner dan 0,01 mg/m²d. Dit is de laagste zuurstofdichtheid van alle vloerverwarmingsbuizen. Door het minder toetreden van zuurstof in de buis zal de verwarmings- of koelinstallatie langer mee gaan.

MULTIBETON Systemen

Benieuwd naar de veelzijdigheid van de MULTIBETON systemen? Hier vindt u meer informatie over de systemen die worden toegepast bij het plaatsen van vloerverwarming of vloerkoeling binnens- en/of buitenshuis.

MULTIBETON Standaardsysteem

MULTIBETON Wandverwarming

MULTIBETON Sportvloeren

MULTIBETON Industriële gebouwen

MULTIBETON Buitenverwarming